Αναζητηση:   OK
Ιατρειο Εμφυτευματων - Master of Science in Implantology

Η Γερμανική Εταιρεία Εμφυτευματολογίας (DGI – Deutsche Gesellschaft fur Implantologie και η Ακαδημία Κλινικής και Επιστήμης (APW - Akademie Praxis und Wissenschaft) της Γερμανικής Εταιρείας Οδοντιατρικής (Deutsche Gesellschaft fur Zahn-, Mund- und Kieferheilkunde) οργανώνουν εδώ και πολλά χρόνια ένα πρόγραμμα σπουδών (Curriculum) για την απόκτηση και πιστοποίηση των προσόντων για την εξάσκηση της Εμφυτευματολογίας.

Το πρόγραμμα αυτό θεωρείται σήμερα διεθνώς ως το «χρυσό πρότυπο» (Gold Standard) της εξειδίκευσης στην Εμφυτευματολογία.

  • 29/10/2015
    Αυχενική Ευαισθησία

    Πολλές φορές οι ασθενείς μας , παραπονούνται , για ευαισθησία σε αρκετά δόντια τους ειδικά με το κρύο , τον αέρα , την ώρα που βουρτσίζουν ή εάν κάποιο μεταλλικό αντικείμενο (πχ πιρούνι) ακουμπήσει την περιοχή των δοντιών κοντά στον αυχένα τους , δηλαδή την περιοχή των δοντιών που βρίσκονται δίπλα από τα ούλα. Η κλινική εξέταση δεν δείχνει σημάδια τερηδόνας. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται αυχενική ευαισθησία.

    Αυχενική ευαισθησία προκαλείται όταν η αδαμαντίνη , που στο σημείο εκείνο είναι πολύ λεπτή , έχει διαβρωθεί ή εντελώς αφαιρεθεί για κάποιο λόγο και έχει εκτεθεί στο στοματικό περιβάλλον η υποκείμενη (ευαίσθητη στα εξωτερικά ερεθίσματα) οδοντίνη.

Γίνετε μέλος στο aggelidisnikos.gr και ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
    OK